Milyen szállítmányozási lehetőségeket biztosít a Palmsped Cargo?

TARTALOM

A PalmSped Cargo különböző szállítmányozási lehetőségeket biztosít a partnereinek. Legyen szó közúti komplett áruszállításról, részrakományos szállítmányozásról, esetleg speciális áruk fuvarozásáról. Biztosítani tudjuk a különböző áru típusokhoz megfelelő kamionokat és a gyors, rugalmas fuvarszervezést. Fontos szempont, hogy az ügyfeleink részére megtaláljuk a leggazdaságosabb megoldást és a legrövidebb tranzitidőt.

Közúti komplett szállítmányozás

A komplett rakományú szállítások egyik legnagyobb előnye a rövid tranzitidő és a raktér teljes rendelkezésre bocsájtása. A PalmSped Cargo a közúti komplett szállításokra 1.1-től egészen a 24 tonna teherbírású ponyvás, dobozos, emelőhátfalas, hűtős tehergépjárműveket tud biztosítani az európai export és import szállítmányozási feladatokra egyaránt.

A ponyvás nyerges 24 tonnás kamionok 34 paletta áru szállítására alkalmasak, még a hűtős kamionokkal 22 tonnányi, 33 paletta árut lehet fuvarozni.

Tovább: Közúti komplett szállítmányozás

Közúti részrakományos szállítmányozás

A részrakományos szállítás egy gazdaságos és hatékony megoldás, mivel több cég rakománya kerül egy raktérbe, majd kerül átrakás nélküli kiszállításra.

A tranzitidő pedig csak 1-2 nappal hosszabb, mint a komplett rakományú szállításé.

A részrakományos fuvarozásra szintén 1.1-től akár 24 tonna teherbírású ponyvás, dobozos, emelőhátfalas, hűtős tehergépjárművekkel biztosítjuk a szállítmányozási megoldásokat egész Európában.

Speciális áruk fuvarozása Európában

Minden árutípusnak megvan a maga szabályozása, szállítási körülményeinek megszabása. A körültekintően megszervezett szállítás alapvető követelmény egy termék sikeres és biztonságos értékesítési folyamatának.

Képesek vagyunk szállítani:

-Gyógyszeripari termékeket temperáltan,

-Hűtést igénylő élelmiszeripari termékeket,

-Jövedéki termékeket,

-Magas áruértékű termékeket,

-ADR – Veszélyes árukat.

Tudjon meg többet: Speciális áruk fuvarozása

Szállítmányozóként többek vagyunk, mint fuvarszervezők!

Az áruszállításhoz kapcsolódó egyéb feladatokban is segítjük ügyfeleinket, például a raktározás megszervezése, vámkezelésben való közreműködés, optimális túratervek készítése, budapesti behajtási engedély igénylése. A teljes kiegészítő szolgáltatásainkról itt olvashat.

Kérjen ajánlatot még ma, vagy tekintse meg a cégünk bemutatkozását!

Ajánlatkérés

Rólunk

Referenciák