Szállítmányozás Európa szerte a Palmsped Cargo-val

TARTALOM

A PalmSped Cargo 20 éve vesz részt az európai szállítmányozásban, segíti az ellátási lánc stabil működését és fejlődését. Számunkra fontos a megbízhatóság, gazdaságosság és a minőségi szolgáltatások nyújtása partnereinknek.

Széleskörű és stabilan kiépített alvállalkozói flottával biztosítunk áruszállítást Európa szerte.

Szállítmányozás célországai

Európa több országába biztosítunk gyors és megbízható szállítmányozási megoldásokat. Kiemelt célországaink többek között Lengyelország, Bulgária és Románia.

Gyakran fuvarozunk ezen kívül Ausztriába, Németországba, Belgiumba, Hollandiába és Spanyolországba is.

Nemzetközi és belföldi szállítmányozással, áruszállítással kapcsolatban keresse kollegáinkat: Kapcsolat

Lengyelországi fuvarozás

A lengyel piaci helyzet sajátosságait ismerve, biztos és állandó megoldást biztosítunk a Lengyelországba és a Lengyelországból történő fuvarozási igényekre. Kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezünk így Poznan, Warszawa, Wroclaw, Katowice, Bydgoszcz, Gdansk környéki szállításokban mindig tudunk segítséget nyújtani.

Romániai fuvarozás

A szállítmányok gyors és pontos célbaviteléhez elengedhetetlen a román utak ismerete. Bár az úti körülmények sokaknak okoznak kihívást, fuvarozóink a szállítmányozás alatt jól kiismerték a terepet. Biztonságosan és gyorsan szállítják el az árukat Temesvár, Kolozsvár, Bukarest térségébe is.

Bulgáriai fuvarozás

A Magyarországról – Szerbián át – Szófiáig vezető közel 800 kilométeres utat vezetőink napi szinten teszik meg. Bulgáriai szállításaink száma jelentősen megnövekedett az elmúlt években, így komplett és részrakományok szállítását is vállajuk ponyvás és hűtős szerelvényekkel.

Csehországi fuvarozás

A legtöbb embernek Csehországról a finom sörök, Prága és a Károly-híd jut eszébe. Sokszor nekünk is, mivel rendszeresen szállítunk jövedéki import termékeket Csehországból, illetve cserepalettás élelmiszeripari termékeket Csehországba. Biztosan talál nálunk szabad fuvareszközt Praha, Ceske Budejovice, Ostrava és Brno környéki szállításokra.

Eredményeink a fuvarozásban

Nemzetközi és belföldi viszonylatban évente 6000 fuvarfeladatot teljesítünk és 100000 tonna áru szállításának megszervezését végezzük.

Kérjen ajánlatot még ma, vagy tekintse meg a cégünk bemutatkozását!

Ajánlatkérés

Rólunk

Referenciák