Speciális áruk fuvarozása

Minden árutípusnak megvan a maga szabályozása, szállítási körülményeinek megszabása. A körültekintően megszervezett szállítás alapvető követelmény egy termék sikeres és biztonságos értékesítési folyamatának.


Cégünk szakképzett munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak, hogy a termékek az előírásoknak megfelelve, folyamatos ellenőrzés mellett legyenek tartva a szállítás ideje alatt.

Gyógyszeripari termékek temperáltan

Hűtést igénylő élelmiszeripari termékek

Jövedéki termékek

Magas áruértékű termékek

ADR - Veszélyes áruk

Gyógyszeripari termékek

Több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezünk gyógyszeripari alapanyagok és gyógyszerek nemzetközi szállítmányozásában. A fuvarozáshoz validált, kalibrált és hő-térképezett eszközparkot biztosítunk, így garantálva az előírt hőmérsékletet a teljes logisztikai lánc folyamán, megfelelve a közúti gyógyszerszállítás legszigorúbb (GDP) szabványainak.

Élelmiszeripari termékek

Az élelmiszeripari termékeket szigorúan ellenőrzött hőmérsékleti tartományon belül kell szállítani, annak érdekében, hogy a termékek optimális hűtési fokkal érkezzenek meg rendeltetési helyükre és útjuk végéig megőrizzék minőségüket és frissességüket. Több típusú hűtős szerelvénnyel 1-66 raklap közötti hűtést, fagyasztást, temperálást igénylő termék szállítását vállaljuk, igény esetén csereraklap biztosításával.

ADR – veszélyes áruk

A veszélyesárunak (ADR) számító termékeket, melyek a szállítás során tűz- és robbanásveszélyt, egészségkárosító hatást vagy környezet károsító tulajdonságokat hordoznak, a legkörültekintőbben kell szállítani. Együttműködő partnerünk a Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda, akik fuvarszervező munkatársainkat rendszeres képzésben részesítik, hogy tudásukkal probléma mentes logisztikai folyamatot készítsenek elő ügyfeleinknek.

Magas áruértékű termékek

Minden ránk bízott áruért szállítmányozóként felelősséget vállalunk. Szállítmányozói felelősségbiztosításunk 200.000 USD. A CMR egyezménynek nagyon fontos részlete, hogy a fuvarozó, az általa szállított áruért mindössze 8,33 SDR (aranyfrank)/kg azaz kb. 10€/kg összegig felelős. Ennél magasabb áruérték esetén gondoskodunk az Aegon Zrt.-nél külön egyutas szállítmánybiztosítás megkötéséről.

Ajánlatkérés