Referenciák

MOL-LUB Kft., Almásfüzitő

„A Palmsped Cargo Kft. 2016 óta végez szállítmányozási tevékenységet a MOL-LUB Kft részére. Jellemzően német, francia és görög relációkban dolgozunk együtt a céggel. Kapcsolatunk néhány szállítási relációval indult, de az eltelt időben több, a MOL-LUB Kft számára kiemelten fontos, extra odafigyelést és szolgáltatást igénylő vevőnk szállítási feladatait is a PALMSPED végzi. Munkájukra maximális pontosság, rugalmasság és pontos, időbeli információ szolgáltatás jellemző, minden esetben szem előtt tartva a megbízói érdekeket és elvárásokat.”

Egis Gyógyszergyár, Budapest

„A Palmsped Cargo Kft. és az Egis Gyógyszergyár Zrt. között 2015-ben kezdődött az együttműködés, ami a mai napig tart. Több területen is dolgozunk együtt, de leginkább a hűtős (FTL) nemzetközi szállítmányozást emelném ki, ezek közül is a kelet európai területekre történő export szállításokban vagyunk érdekeltek.

A csapatom nevében kijelenthetem, hogy nagyon meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatással, minden igényünket maximálisan kielégítik, legyen az rutin szerű szállítás vagy egyedi különleges kérés részünkről. Mindig pontosan, precízen hajtják végre a megbízásokat, folyamatos kapcsolattartás mellett mindig biztosítják a maximális tájékoztatást a folyamatban lévő feladatokról.

Partnereink is teljes mértékben elégedettek voltak a Palmsped Cargo Kft. által nyújtott teljesítménnyel, amit több alkalommal is jeleztek az Egis felé (folyamatos elégedettségi monitorizás keretein belül).
Továbbra is folytatjuk az együttműködést, az Egis részéről ez az igény biztosított.”

Bonduelle Central Europe Kft., Nagykőrös

„A Palmsped Cargo Kft.-vel évek óta dolgozunk és állíthatjuk, hogy a tőlük telhető legjobb szolgáltatást nyújtják a tenderekben elnyert viszonylatokon.  Megbízható és egyben rugalmas fuvarozó, aki gyorsan reagál a felmerülő váratlan helyzetekre is. A két cég közötti kommunikáció hatékonyan működik, ezzel biztosítva a folyamatos munkakapcsolatot. Széles alvállalkozói körének köszönhetően a termékeink a környező országok bármelyikébe könnyen jutnak el ügyfeleinkhez. A munkatársait az ügyfélközpontúság jellemzi, ami biztos alapot nyújt a további sikeres együttműködéshez.” 

Roust Hungary Kft.

„A Palmsped Cargo Kft.-vel hosszú évek óta dolgozunk együtt. Együttműködésünk kezdetekor lengyel – magyar viszonylaton voltak megbízásaink, de kb. 1,5 éve elkezdődött a közös munka görögországi és olaszországi fuvarfeladatok esetén is. Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthetem, hogy a cég és munkavállalói személyében minden esetben korrektséget, megbízhatóságot, magasszintű szakmai felkészültséget tapasztaltam.

Az alkalmazottak mindegyike lelkes, őszinte, nyitott, jó kommunikációs képességgel rendelkezik és számukra valóban nem létezik megoldhatatlan feladat. Ha eleinte nehéznek, vagy akár lehetetlennek tűnhet is, tudom azt, hogy Ők képesek megoldani. Ez már többször bebizonyosodott.

Bármikor nehézségbe ütköznek egy fuvarmegbízás lebonyolítása során, bármilyen nem várt esemény bekövetkezik (pl. késik a kamion, műszaki probléma, rendszámváltozás), azt azonnal jelzik felém.”

Szeretném kiemelni azt is, hogy a tavaszi időszakban a járványügyi helyzet miatt kialakult meglehetősen nehéz időszakban is számíthattam Rájuk. Akkor is minden követ megmozgattak, hogy az áruinkat időben, biztonságban, az előírásoknak megfelelően beszállítsák Lengyelországból, Olaszországból, Görögországból.”