Megérkeztünk a Sirha Budapestre!

TARTALOM

Büszkék vagyunk, hogy idén először kiállítóként részt vettünk a Sirha Budapest élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon, ami közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi rendezvénye!

A hazai kiállítókon kívül 16 ország képviseltette magát 30 ezer négyzetméteren, ahol számos újdonsággal és innovációval találkoztunk. A Trade Magazin által felépített Jövő Áruházában 24 társkiállító új termékei, technikai megoldásai és szolgáltatásai kerültek szakmai túravezetéssel egybekötve bemutatásra.

Ennek egyik állomása volt a Palmsped Cargo, ahol egyedüli nemzetközi szállítmányozóként bemutatkoztunk és beszéltünk a logisztika jelenéről, jövőjéről, kihívásairól és megoldásairól.

A rendezvény teret adott több, már meglévő partnerünkkel való találkozásra és megbeszélésre, amivel sikeresen erősítettük a hosszútávú stratégiai együttműködéseinket. Örömmel láttuk az élelmiszeripari cégek látványos és minőségi megjelenéseit, innovációit. Olyan cégekkel is találkoztunk, akik logisztikai folyamataikban nehézségekbe ütköznek és szükségük van a megfelelő, biztonságos és értéket képviselő szállítmányozási szolgáltatásra.

Az élelmiszeripari cégeknek továbbra is célja a hazai és nemzetközi piaci jelenlétük erősítése, ami rámutat a logisztikai vállalatok szükségességére és fontosságára.

Palmsped Cargo - Megfizethető szállítámányozás Európában