Közúti komplett szállítmányozás

 A Palmsped Cargo egy megbízható partner – biztosan szállítunk

Akik kiváló minőségű közúti szállítmányozási szolgáltatásokat keresnek. Széleskörű szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes rakományú szállítást, részrakományos fuvarozást, valamint áru fuvarozást belföldön és nemzetközi szinten egyaránt. Legyen szó közúti fuvardíjról, export-import szállításról, vagy specifikus igényekről, mint például hűtős kamionnal történő szállítás vagy akár 24 tonnás kamionnal való fuvarozás – mi minden kihívást képesek vagyunk kezelni. Különös figyelmet fordítunk az import áru szállításra és a lengyel piacra történő fuvarozásra is, biztosítva, hogy rakománya biztonságban és időben célba érjen. Szakértelmünk a logisztika és fuvarozás minden területét lefedi, így Ön nyugodt lehet, tudva, hogy áruja a lehető legjobb kezekben van. A komplett rakományú szállítások (FTL – Full Truck Load) egyik legnagyobb előnye a rövid tranzit idő és a raktér teljes rendelkezésre bocsájtása.
 
A Palmsped Cargo Európa szerte kínál teljes körű, rugalmas és gazdaságos közúti szállítási megoldásokat, különböző teherbírású – 1,1 tonnától 24 tonnáig terjedő – ponyvás, dobozos, emelőhátfalas és hűtős tehergépjárművekkel. Mind exportra, mind importra kiterjedő szállítási feladataink során kiemelt figyelmet fordítunk az áru mennyiségére, méretére és súlyára, hogy ügyfeleink számára a lehető leggazdaságosabb fuvarozási megoldást és eszközöket biztosíthassuk. Gyorsaságunk és rugalmasságunk garantálja, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan és ügyfél-specifikus igények szerint szervezzünk meg.
 

Mennyi raklap áru szállítható egy normál kamionnal?

A ponyvás nyerges 24 tonnás kamionok 34 paletta áru szállítására alkalmasak. A hűtős kamionokkal 22 tonna, 33 paletta árut lehet fuvarozni. 

Részrakományos szállítást szeretne?

A részrakományos szállítás terén a Palmsped Cargo kiemelkedő szolgáltatást nyújt, garantálva, hogy áruk átrakás nélkül, egyenesen a feladótól a címzettig jutnak el. Ez a megközelítés nem csak az áru biztonságát növeli, de jelentős mértékben csökkenti a szállítási időt és a kárrisket is. Ügyfeleink így megbízható, gyors és hatékony fuvarozási megoldást kapnak, amely optimalizálja a logisztikai folyamatokat és támogatja üzleti céljaik elérését.

 

Gyűjtő fuvarozásra volna igénye? 

A Palmsped Cargo gyűjtő szállítási szolgáltatása lehetővé teszi az áruk hatékony eljuttatását, még akkor is, ha ez egy vagy több raktári csomóponton történő átrakást igényel. Ez a módszer különösen előnyös olyan ügyfelek számára, akiknek áruját különböző célállomásokra kell szállítani. Az átrakásos rendszerünk gondoskodik arról, hogy minden egyes szállítmány a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban érje el végcélját, miközben rugalmasságot és skálázhatóságot biztosítunk a logisztikai igények széles skálájának megfelelésére.

Hogyan határozzuk meg a fuvardíjakat?

A közúti fuvardíjak meghatározásához a legjellemzőbb paraméterek amire szüksége van a szállítmányozónak: a fel és lerakóhely, a rakomány súlya és pontos mérete illetve az áru típusa. Miért nem egységes a nemzetközi szállításnál az export és import szállítás díja A közúti árufuvarozásban nincsenek meghirdetett díjszabások, a kereslet-kínálat is jelentős hatással van a fuvardíjakra. Pl. Lengyelországból jóval több az import áru szállítása Magyarországra, mint az export kiszállítás, így a lengyel fuvarozás díjai az export fuvardíjaknál magasabbak. A ponyvás nyerges 24 tonnás kamionok 34 paletta áru szállítására alkalmasak. A hűtős kamionokkal 22 tonna, 33 paletta árut lehet fuvarozni. A szállítmányozás egy összetett logisztikai tevékenység. A szállítmányozó feladata, hogy megszervezze a fuvart, ellenőrizze és biztosítsa az ehhez szükséges feltételeket, képviselje a megbízó érdekeit a szállítás során. A fuvarozás az árutovábbítás fizikai része, a termék felrakóhelyről, lerakóhelyre juttatása.

 

 

Ajánlatkérés