Immár két évtizede

TARTALOM

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, HATÉKONYAN, MEGBÍZHATÓAN, sikeresen. Cégünk születésnapját ünneplő partnertalálkozón az ügyvezető-tulajdonosok Kiss Nikoletta és Balogh László meséltek a kezdetekről és a 20 év kihívásairól és sikereiről.

„Az első 5 év fiatalos lendülettel indult. Csináltuk, amihez értettünk, szerveztük a fuvarokat a saját és charter flottára, kezdetben főként Lengyelországba.

2009-ben stratégiát váltottunk. Eltökélten hittük, hogy kizárólag SZÁLLÍTMÁNYOZÓKÉNT, stabil alvállalkozói bázissal, több értéket tudunk adni Ügyfeleinknek. A fő cél a rugalmasság és gyors reakció volt.

Ezután magasabb fokozatra kapcsoltunk, és prioritás lett önmagunk, a szervezet és a folyamataink fejlesztése. Beépült a cégbe még erősebben az ügyfélközpontú és megoldásfókuszú szemlélet. Ennek eredményeképpen a harmadik 5 év végére közel 1 Milliárdos lett a forgalmunk, amit azóta megháromszoroztunk.

A következő 5 évben egy újabb szintugrás és duplázás irányába állítjuk a kormányt. Hisszük, hogy megbízható szakmai szolgáltatással, őszinteséggel és partnerséggel képesek leszünk tovább növelni piaci szerepünket.”

Palmsped Cargo - Megfizethető szállítámányozás Európában