Speciális áruk fuvarozása

Biztonság és szakértelem minden lépésnél

Speciális áruk fuvarozása

Biztonság és szakértelem minden lépésnél

A termékek értékesítési sikerének egyik kulcsa a jól megszervezett szállítás. Minden árutípusnak megvannak a maga szabályozásai és szállítási körülményei, melyeknek betartása elengedhetetlen a biztonságos fuvarozáshoz.


Cégünk szakképzett munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a termékek az előírásoknak megfelelve, folyamatos ellenőrzés mellett legyenek szállítva.

Biztosan szállítunk

Különös figyelmet fordítunk ügyfeleinkre és az áru biztonságára.

Gyógyszeripari

termékek temperáltan

Hűtést igénylő

élelmiszeripari termékek

Jövedéki

termékek

Magasáru értékű

termékek

ADR

Veszélyes áru

Különleges figyelmet

igénylő termékek

Gyógyszeripari termékek szállítása terén több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezünk. Validált, kalibrált és hő-térképezett eszközparkunk garantálja az előírt hőmérsékletet a teljes logisztikai lánc folyamán, megfelelve a legszigorúbb (GDP) szabványoknak.

Az élelmiszeripari termékek szállítása során kiemelt fontosságú a megfelelő hűtési feltételek biztosítása, hogy a termékek minősége és frissessége megmaradjon az út során. Cégünk vállalja 1-66 raklap közötti hűtést, fagyasztást és temperálást igénylő termékek fuvarozását, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a optimális körülményeket. Emellett, ha szükséges, csereraklap biztosításával is segítünk, hogy a fuvarozás során minden technikai részlet zökkenőmentesen működjön.

A veszélyes áruk (ADR) szállítása különösen körültekintést igényel, és nagy felelősséggel jár mind a fuvarozó, mind az ügyfelek számára. Ebben az összefüggésben együttműködő partnerünk, a Hungária Veszélyesáru Mérnöki Iroda, rendszeres képzéseket biztosítanak munkatársaink részére. Ennek célja, hogy korszerű ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezzenek a veszélyes áruk szállításának speciális követelményeiről és előírásairól. Ennek eredményeként problémamentes és biztonságos logisztikai folyamatot tudunk biztosítani ügyfeleinknek, és minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a szállítás során a legmagasabb szintű biztonság és szakértelem mellett végezzük tevékenységünket.

Magas áruértékű termékek szállítása esetén kiemelten fontos számunkra ügyfeleink biztonsága és az áruk védelme. Ennek érdekében szállítmányozói felelősségbiztosításunk 200.000 USD összegig terjed, hogy fedezetet nyújtsunk esetleges károk esetén. Azonban ha az áruk értéke meghaladja ezt az összeget, külön egyutas szállítmánybiztosítást kötünk az Alfa Biztosítónál, hogy teljes körű védelmet biztosítsunk az esetleges kockázatok ellen. Ezáltal garantáljuk ügyfeleinknek, hogy szállítmányuk minden körülmények között biztonságban van, és minden esetleges probléma esetén hatékonyan és gyorsan reagálunk a helyzetre, hogy megőrizzük ügyfeleink bizalmát és elégedettségét.

PALMSPED

Bízza ránk speciális áruit

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal biztonságos szállítást garantálunk minden lépésnél.

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Mennyi raklap áru szállítható egy normál kamionnal?

A ponyvás nyerges 

24 tonnás kamionok

0

paletta áru szállítására alkalmasak.

A hűtős kamionokkal 

22 tonna,

0

paletta árut 

lehet fuvarozni. 

PALMSPED CARGO

Hogyan határozzuk meg a fuvardíjakat?

Fel- és lerakóhely
Rakomány súlya és pontos mérete
Áru típusa
Miért nem egységes a nemzetközi szállításnál az export és import szállítás díja? 


Az export és import fuvardíjainak különbözősége mögött számos tényező áll. Jelentős hatással van a kereslet-kínálat alakulása, mely időszakosan változik. Egy adott piacot befolyásoló gazdasági hatások az export-import arányokat akár drasztikusan, rövid időn belül is fel tudják borítani, ami a logisztikai költségek átrendeződését jelenthetik.

A Palmsped Cargo versenyképes áron biztosítja logisztikai szolgáltatását.