Közúti komplett szállítmányozás

FTL – Teljes rakományú szállítás  |  belföldön és külföldön

Biztosan szállítunk

A Palmsped Cargo egy megbízható partner

Gyorsaságunk és rugalmasságunk garantálja, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan és ügyfél-specifikus igények szerint szervezzünk meg.

Széleskörű szolgáltatásaink magukban foglalják a teljes rakományú szállítást, belföldön és nemzetközi szinten egyaránt. A komplett rakományú szállítások (FTL – Full Truck Load) egyik legnagyobb előnye a rövid tranzit idő és a raktér teljes rendelkezésre bocsájtása. Legyen szó specifikus igényekről, mint például hűtős kamionnal történő szállítás vagy akár 24 tonnás kamionnal való fuvarozás – mi minden kihívást képesek vagyunk kezelni.

Különös figyelmet fordítunk a lengyel piacra történő fuvarozásra is, biztosítva, hogy rakománya biztonságban és időben célba érjen.


Mi az FTL?

 

Az FTL, vagyis Full Truck Load (teljes rakományos szállítás), egy olyan szállítmányozási mód, amely során egy teherautó teljes kapacitását egyetlen ügyfél árujának szállítására használják. Ez azt jelenti, hogy az adott teherautón lévő összes áru egy feladótól származik és egy címzetthez kerül kiszállításra. Az FTL szállításnak számos előnye van, különösen azok számára, akik nagy mennyiségű árut szállítanak. 


komplett szállítmányozás

Előnyei

Gyors

Mivel a teljes rakomány egyetlen megbízóhoz tartozik, az áru közvetlenül a feladótól a címzetthez jut el, ami csökkenti a szállítási időt.

Biztonságos

A rakomány átrakodás nélkül kerül szállításra, ami csökkenti a sérülés vagy az elvesztés kockázatát. Az áru közvetlenül egy teherautóra kerül, és a rendeltetési helyéig azon marad.

Költséghatékony

Nagy mennyiségű áru szállításakor a teljes rakományos szállítás költség tervezhető, mivel a költségek egyetlen rakományra összpontosulnak, és nincs szükség több részrakomány kezelésére.

Kiszámíthatóság


Egy partner igényeire szabni egy kamiont egyet jelent a kiszámíthatósággal. Időben, térben, költségekben is hatékonyabb tervezést és a lebonyolítást jelent.


Our subcontractor fleet vehicles

1.1 t – 3.2 t – 5.5 t – 24 t capacity vehicles

Tarpaulin, box, tail-lift, and refrigerated trucks

Coverage across all of Europe

A komplett szállítás terén a Palmsped Cargo kiemelkedő szolgáltatást nyújt, garantálva, hogy áruk átrakás nélkül, egyenesen a feladótól a címzettig jutnak el. Ez a megközelítés nem csak az áru biztonságát növeli, de jelentős mértékben csökkenti a szállítási időt és a káreset lehetőségét is.


Ügyfeleink megbízható, gyors és hatékony fuvarozási megoldást kapnak, amely optimalizálja a logisztikai folyamatokat és támogatja üzleti céljaik elérését.

 

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Mennyi raklap áru szállítható egy normál kamionnal?

A ponyvás nyerges 

24 tonnás kamionok

0

paletta áru szállítására alkalmasak.

A hűtős kamionokkal 

22 tonna,

0

paletta árut 

lehet fuvarozni. 

PALMSPED CARGO

Hogyan határozzuk meg a fuvardíjakat?

Fel- és lerakóhely
Rakomány súlya és pontos mérete
Áru típusa
Miért nem egységes a nemzetközi szállításnál az export és import szállítás díja? 


Az export és import fuvardíjainak különbözősége mögött számos tényező áll. Jelentős hatással van a kereslet-kínálat alakulása, mely időszakosan változik. Egy adott piacot befolyásoló gazdasági hatások az export-import arányokat akár drasztikusan, rövid időn belül is fel tudják borítani, ami a logisztikai költségek átrendeződését jelenthetik.

A Palmsped Cargo versenyképes áron biztosítja logisztikai szolgáltatását.