Egyéb fuvarozási szolgáltatások

Szállítmányozás 360°-ban - Több mint fuvarszervezés

BIZTOSAN SZÁLLÍTUNK

Több mint fuvarszervezés

A szállítmányozás alapköve a megbízható és pontos fuvarszervezés, a hatékony áruszállítás ennél jóval többet kíván. Cégünk a fuvarozás teljes folyamatát átfogó szolgáltatásaival segíti partnereit céljaik elérésében. Mint szállítmányozó cég, nem csupán a fuvarszervezésben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek, hanem széles körű szolgáltatásaink révén teljes körű támogatást biztosítunk az áruszállításhoz kapcsolódó egyéb feladatokban is.

Kiemelt feladatunk

az áruk védelme, biztonsága

Számunkra fontos, hogy szállítmányok időben, épségben, megfelelően, szerződés szerint érkeznek. Ennek minden feltételére odafigyelünk. Így velünk az áruérték növekszik, a kockázati költségek pedig csökkennek.

Behajtási engedély ügyintézése

Engedély köteles helyek területén gondoskodunk a behajtási engedély igényléséről, így biztosítva a zökkenőmentes kiszállítást.

EKAER rendszerben adatrögzítés

A fuvarfeladatok teljesítéséhez rögzítjük a rendszámot az EKAER rendszerben, ezzel is gondoskodva az adatszolgáltatási kötelezettségek maradéktalan teljesítéséről.

Időkapuk és foglalások kezelése

Az időkapukat kezeljük, a foglalásokat rögzítjük és követjük, hogy a rakodási folyamat tervezetten és akadálymentesen valósulhasson meg, megelőzve a felesleges állásidőket.

Szállítmánybiztosítás

Magas áruérték esetén külön szállítmánybiztosítás megkötésével gondoskodunk a szállított termékek védelméről. Ez a biztosítás megóvja ügyfeleinket az esetleges kockázatoktól.

Csereraklapok pontos kezelése

Precíz nyilvántartást vezetünk a csereraklapokról, ezzel megkönnyítve a raklap elszámolást és biztosítva a cserék gördülékenységét.

Vámkezelés és raktározás

Közreműködünk a vámkezelési folyamatokban, ezzel megkönnyítve a határon átnyúló szállításokat. Szükség esetén raktározási szolgáltatást nyújtunk, rugalmasan alkalmazkodva ügyfeleink egyedi igényeihez.

Közvetlen kommunikáció 

a rakodóhelyekkel

Közvetlen kapcsolatot tartunk a fel- és lerakóhelyekkel a folyamatok összehangolása és a pontos információáramlás érdekében. Ez rugalmasságot és gyors reagálási lehetőséget biztosít az esetleges változások esetén.

Fuvarköltség kalkuláció 

és optimális túratervezés

Az értékesítési folyamatokat fuvarköltség előkalkulációval támogatjuk, így partnereink már az ajánlatkészítéskor pontos képet kapnak a szállítási költségekről. A túraterveket pedig optimalizáljuk, a leghatékonyabb útvonalak kiválasztásával

A szállítmányozás, áruszállítás összetett folyamat, sikere a részletek hibátlan kezelésén múlik. Bízza ezt a feladatot szakértő partnerre és koncentráljon üzlete növekedésére. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alvállalkozói Flottánk gépjárművei

1,1 t – 3,2 t – 5,5 t – 24 t teherbírású járművek

Ponyvás, dobozos, emelőhátfalas és hűtős fuvareszközök

Lefedettség egész Európában

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Mennyi raklap áru szállítható egy normál kamionnal?

A ponyvás nyerges 

24 tonnás kamionok

0

paletta áru szállítására alkalmasak.

A hűtős kamionokkal 

22 tonna,

0

paletta árut 

lehet fuvarozni. 

PALMSPED CARGO

Hogyan határozzuk meg a fuvardíjakat?

Fel- és lerakóhely
Rakomány súlya és pontos mérete
Áru típusa
Miért nem egységes a nemzetközi szállításnál az export és import szállítás díja? 


Az export és import fuvardíjainak különbözősége mögött számos tényező áll. Jelentős hatással van a kereslet-kínálat alakulása, mely időszakosan változik. Egy adott piacot befolyásoló gazdasági hatások az export-import arányokat akár drasztikusan, rövid időn belül is fel tudják borítani, ami a logisztikai költségek átrendeződését jelenthetik.

A Palmsped Cargo versenyképes áron biztosítja logisztikai szolgáltatását.