Szállítmányozás egész Európában

A Palmsped Cargo: Megbízható Partner a Szállítmányozásban

A szállítmányozás kulcsfontosságú eleme minden vállalkozásnak. Legyen szó akár belföldi, akár nemzetközi fuvarozásról, a megbízhatóság és a hatékonyság elengedhetetlen. A Palmsped Cargo ezt szem előtt tartva nyújt komplex megoldásokat partnerei számára.

Közúti komplett szállítmányozás

Részrakományos közúti szállítás

Egyéb fuvarozási szolgáltatások

Speciális áruk fuvarozása

Biztosan szállítunk

Részrakományos Szállítás

Részrakományos szállítást kínálunk, amely ideális megoldás kisebb mennyiségű áruk esetén. Ezzel a szolgáltatással ügyfeleink költséghatékonyan és rugalmasan szállíthatják termékeiket, mivel a szállítási díjak megoszlanak több küldemény között. Fontos megjegyezni, hogy a részrakományos szállítás nem ugyanaz, mint a gyűjtőszállítás, ahol az árukat több helyen is átpakolják; nálunk az áruk egyszer kerülnek felrakodásra és közvetlenül a célállomásra szállítjuk őket.

Export és Import Szállítás

A Palmsped Cargo megbízható partner az import és export szállítások terén egyaránt, kiemelten fontosnak tartva az ellátási lánc minden irányba történő hatékony működését. 

A nemzetközi szállításnál az export és import fuvardíjak a kereslet-kínálattól függően eltérhetnek.

 

Alvállalkozói Flottánk

Európán belül széleskörűen, stabilan kiépített és rendszeresen ellenőrzött alvállalkozói flottával biztosítjuk az áruszállítás megoldását és az áruk biztonságos szállítását. 

Korszerű alvállalkozói flottával, 97%-ban Euro 6-os gépjárművekkel dolgozunk, ügyelve környezetünk védelmére, hogy ezzel is csökkentsük a szállítás során keletkező környezeti terhelést. 

1,1 t – 3,2 t – 5,5 t – 24 t 

teherbírású járművek

Ponyvás, dobozos, emelőhátfalas és hűtős fuvareszközök

Lefedettség egész Európában

Szállítmányozás és Fuvarozás

Fontos hangsúlyozni, hogy a szállítmányozás és a fuvarozás nem azonos fogalmak. A szállítmányozó felel a fuvar teljes körű megszervezéséért, lebonyolításáért és a megbízó érdekeinek képviseletéért. A fuvarozás ennek fizikai része, az áru eljuttatása A pontból B-be. Bízza profikra szállítmányozását! A Palmsped Cargo tapasztalatával és hozzáértésével garantálja áruinak biztonságos célba juttatását. Forduljon hozzánk bizalommal!

Speciális áruk fuvarozása

A biztonság és a szakértelem minden lépésnél kulcsfontosságú. A termékek sikeres értékesítésének egyik alapfeltétele a megfelelően szervezett szállítás. Minden árucikknek saját szabályozásai és szállítási követelményei vannak, melyek betartása elengedhetetlen a biztonságos fuvarozáshoz. Cégünk különösen képzett munkatársai külön figyelmet fordítanak arra, hogy a termékek megfeleljenek ezeknek a szigorú előírásoknak, és folyamatos ellenőrzés mellett legyenek szállítva.

Évente átlagosan

0
fuvarfeladat
0
raklap
0
tonna áru
szállítás szervezését vállaljuk.

Biztosan szállítunk

Különös figyelmet fordítunk ügyfeleinkre és az áru biztonságára.

Gyógyszeripari

termékek temperáltan

Hűtést igénylő

élelmiszeripari termékek

Jövedéki

termékek

Magasáru értékű

termékek

ADR

Veszélyes áru

Különleges figyelmet

igénylő termékek

szállítmányozás

Egész európában

Egész Európában úton vagyunk, hogy áruját mielőbb célba juttassuk.

PL HR SRB TR ES

szállítmányozás

ügyfélközpontú szemlélettel

Számunkra az Ön igényei az elsők. Palmsped csapata elkötelezett, hogy megbízható,

minőségi szolgáltatást nyújtson, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarozásról.

testreszabott
logisztikai megoldások
megbízhatóság 
és konzisztencia
hosszú távú partnerség
komplex igények
gyors kezelése
skálázható és
rugalmas megoldások
globális láncmenedzsment

Közúti szállítmányozóként a Palmsped Cargo 2009 Kft. több mint 20 éve segíti az ellátási lánc működését és fejlődését. Széleskörű, stabilan kiépített és ellenőrzött alvállalkozói flottával egész Európán belül biztosítjuk az áruszállítás megoldását közép- és nagyvállalatok számára.

PALMSPED

Elkötelezettségünk a technológia és az innováció iránt

Dashboard programunk egy NON-STOP riport rendszer, ami azonnali statisztikákat mutat, ami a gyors és megalapozott döntést támogatja.
Korszerű
alvállalkozói flotta
Automatizált fuvar
megbízás küldés