Fenntarthatósági jelentés 2022

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a fenntarthatóság érdekében megfogalmazott célkitűzéseink teljesüljenek. Jelen fenntarthatósági jelentésünkben összesítjük és értékeljük a legfontosabb eredményeinket, amely egyben alapul is szolgálhat a közös célok megvalósulása érdekében partnereinkkel és beszállítóinkkal kezdeményezett párbeszédhez. 

 

Egészség és jólét javítása 

Az egészséges életmód híveként igyekszünk hozzájárulni partnereink és kollégáink egészségéhez és jólétéhez. 

 

Egészség és higiénia 

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy dolgozóink számára biztonságos munkakörnyezetet teremtsünk, ezért gondoskodunk irodai környezetünk tisztaságáról. Minden munkatársunknak biztosítjuk heti rendszerességgel az otthonában történő munkavégzést. 

 

Környezetterhelés csökkentése 

Folyamatosan csökkentjük karbon lábnyomunkat azáltal, hogy 80 %-ban EUR5 és EUR6 környezetbesorolású gépjárművekkel fuvaroztatunk és minimalizáljuk az üres kilométerek megtételét. 

 

Hulladék kibocsátás csökkentése

Irodánkban szelektív módon gyűjtjük a keletkezett hulladékot és törekszünk a papírfogyasztás csökkentésére, így 2022-ben bevezettük az elektronikus számlázást. 

 

Az emberek megélhetésének segítése 

Jelenleg 14 munkavállalót foglalkoztatunk, beszállítóink 70 %-a hazai volt 2022-ben. Kiemelt célunk, hogy hozzájáruljunk az emberek életminőségének javításához és támogassuk a helyi közösségeket. 

 

Civil szervezetek segítése 

2022-ben Food not Bombs iskolakezdési kampányában vettünk részt és több mint 100.000 Ft értékben adományoztunk. 

 

Ügyfélelégedettség mérés

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így rendszeresen megkérdezzük véleményüket szolgáltatásunkról és mérjük elégedettségüket. 

 

Céljaink 

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy minőségi szállítmányozási szolgáltatást biztosító vállalatként bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködések keretén belül innovatív logisztikai megoldásokat nyújtsunk.