Cégismertető

2003

2003-ban tisztán magyar tulajdonban megalakult a Palmsped Kft., mint közúti fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó vállalat.

A vállalkozás alapját többéves szakmai tapasztalat és gyakorlat képezte.

A saját fuvareszközzel történő fuvarozás mellett egyre nagyobb szerepet kapott a nemzetközi szállítmányozási feladatok teljes körű elvégzése, ezáltal egy új stratégia került meghatározásra.

2009-2010

2009-től Palmsped Cargo 2009. Logisztikai Kft. néven, kizárólag szállítmányozó vállalatként folytattuk tevékenységünket.

Legfontosabb célunk volt, hogy magas szintű logisztikai szolgáltatást végezzünk a gyártó cégek számára.

2010-től évről-évre erősödött azon partnereink köre, akik cégünket választották kizárólagos logisztikai szolgáltatójuknak a közúti szállítmányozásban.

A normál áruszállítás mellett dinamikus növekedésnek indult a speciális előírások és szabályok betartását igénylő termékek szállítási megbízásai (pl. temperált, fagyasztott élelmiszer; jövedéki termék; veszélyes áru). A biztonságos teljesítés és a minőségi kiszolgálás kiemelt szempont számunkra.

2012-2015

2012-ben egy saját vállalatirányítási rendszer fejlesztésébe kezdtünk, ami képes minden fuvarozónk gépjárművéhez tartozó engedélyt, CMR biztosítást, dokumentumot érvényességi idővel kezelni.

2014-ben elkezdtük a tanácsadói együttműködést a Hungária Veszélyesáru Mérnöki Irodával, akik évente végzik az ADR képzést fuvarszervező kollégáinknak.

2015-től a működési folyamatok szabályozása az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül működik.

2016-2021

2016-ban elkezdtük a gyógyszeripari alapanyagok és gyógyszertermékek nemzetközi szállítmányozását is, megfelelve a közúti gyógyszerszállítás legszigorúbb (GDP) szabványainak.

2018-tól aktív tagjai vagyunk az MLBKT Logisztikai Szolgáltató Tagozatának, hogy a logisztikával és ellátási lánccal kapcsolatos piaci és szakmai ismereteinket naprakészen tartsuk, tudásunkat fejlesszük és más piaci szereplőkkel megosszuk.

2021-ben rekord eredményt értünk el, köszönhetően ügyfeleink elégedettségének és közel 6000 fuvarmegbízásának.